Clubul Sportiv Municipal Galați urmărește să devină un nume de referință la nivel național și de aceea, construirea unei imagini puternice reprezintă o prioritate în activitatea noastră. Sportul de performanță, în România și oriunde în lume, are nevoie de o suținere financiară consistentă și constantă pentru pentru a produce campioni, performanțe, recorduri, bucurie, modele sociale, mândrie. Căutăm parteneri alături de care să parcurgem provocatorul drum până în vârf, să ne bucurăm împreună de drum, nu doar de capătul lui. Tratăm fiecare potențial parteneriat plecând de la nevoile partenerului și analizând posibilitățile noastre reale de a răspunde acestor nevoi. Pentru că atunci când știm că putem răspunde ajutorului primit, ajutând la rândul nostru, avem garanția unui parteneriat solid și de durată.
Sponsori CSM

? #GrandeNatura ? – catalizează performanța sportivă !

Sezonul sporturilor outdoor este la maximă intensitate și implicit nevoia de hidratare a sportivilor noștri este una direct proporțională cu efortul fizic susținut și cu temperaturile în continuă creștere. Pentru că suntem 70% apă și aceasta constituie un veritabil izvor de energie în activitatea sportivă.
#PassageFood se dovedește încă o dată un veritabil sprijin pentru mișcarea sportivă gălățeană și vine în întâmpinarea nevoilor clubului nostru cu o contribuție consistentă de apă plată îmbuteliată ? #GrandeNatura ? din izvoarele cristaline ale Cretei.

? #GrandeNatura ? – catalizează performanța sportivă !

În numele sportivilor Clubului Sportiv Municipal Galați, mulțumiri sincere #PassageFood

Vezi mai puţin
logo apan automobile VW nou (1)

APAN Automobile, Dealer și Service Autorizat Volkswagen, vă pune la dispoziție o gamă variată de configurații auto în funcție de modelul preferat!

Mai mult decât atât, promovează inovația, excelența și satisfacția clientilor, valori care s-au reunit sub același centru de vânzări, service și piese de schimb originale Volkswagen.

Intrebări și detalii pot fi solicitate la adresa de mail: contact@apanautomobile.ro

Conectivitatea înseamnă: Volkswagen vă interconectează cu lumea digitală și cu șoseaua.”

logo apan 1920x1080
logo apan 1920x1080 v3

APAN este un important dealer de automobile care se specializează în mărcile Dacia, Renault și Nissan. Punem la dispoziția clienților nostri numeroase servicii, și anume: vânzare Autoturisme Noi și Auto Rulate, soluții de finanțare , preluare autoturisme în sistem buy back, service auto, intervenții complete de mecanică-electrică-diagnoză-tinichigerie-vopsitorie, program de prelungire a garanțiilor de producator, asigurări.
Fiecare brand comercializat ( Dacia, Renault, Nissan) dispune de showroom propriu, spațiu generos de expunere și o echipă de vânzări profesionistă. Acum, după 30 de ani de performanță, avem toate motivele să credem că visele pot deveni realitate!

Întrebări și detalii pot fi solicitate la adresa de mail contact@apan.ro  sau telefon 0336 401 128.”

WhatsApp Image 2022-10-20 at 4.17.14 PM

Cu o vechime de peste 20 ani pe piata, SC INTERMEDIA CONSTRUCT SRL va pune la dispozitie cu seriozitate si profesionalism o gama variata de materiale de constructii si finisaje pentru constructii civile si industriale, amenajari interioare, lucrari de hidroizolatii termosudabile/termoizolatii si invelitori acoperisuri. Executam lucrari de prelucrare si fasonare otel beton la cele mai bune preturi. Mai multe detalii despre noi pe www.intermedia-co.ro.

_(114)
3
-45
sala 1
CDI_2186

Complexul de Recuperare Medicală Terra Clinique

 

Cel mai mare Centru Regional de balneofizioterapie și recuperare medicală din zonă Terra Clinique deservește atât locuitorii din județul Galați cât și pacienți din toată țara.

 

Complexul de Recuperare Medicală Terra Clinique cuprinde mai multe zone:

–          cea de balneofizioterapie și cabinete medicale (neurologie, reumatologie, ortopedie traumatologie, dermatologie, chirurgie plastica si estetica),

–           o alta care include servicii de chirurgie plastica si estetica – Esthetic Clinics

–         o zonă de cazare și restaurant pentru pacienții care vin la tratament din alte regiuni și localități. Pentru că la Complexul de Recuperare Medicală Terra Clinique pot veni pacienți din toată țara, nu doar în regim ambulatoriu. “Avem locuri de cazare în regim hotelier de 4* cu pensiune completă. Pacienții se pot prezenta cu bilet de trimitere pentru a beneficia de decontarea serviciilor de recuperare medicală prin CNAS și contracost în privința cazării (pacienții se pot prezenta și cu vouchere de vacanță).

–          Centrul de evenimente Beluga Events by Terra Clinique! Vă propunem de fiecare dată o soluție care se potrivește cel mai bine cu ideile dumneavoastră, ținând întotdeauna cont de cerințele și timpul necesar organizării evenimentului. Ca și locație, propunerile pot fi diferite, in funcție de tema acțiunii alese: săli de conferințe (spații multifuncționale cu configurație ce poate fi adaptată unor diferite activități, plecând de la recepții, reuniuni în plen sau săli de seminar). Business: Seminarii, conferințe, congrese, intâlniri Corporate.

Alături de toate aceste servicii, în Complex există și o salină, destinată pacienților cu afecțiuni respiratorii, unde bunicii pot veni însoțiți de nepoți, dar își pot face abonamente și tinerii care doresc să beneficieze din plin de efectele salinoterapiei. Așadar, salina este deschisă atât pentru elevii, studenții care vin  din oraș, cât și pentru cei în vârstă, care sunt cazați în complex, pentru cei sănătoși, care fac profilaxie, dar și pentru cei cu diferite afecțiuni care necesită inhalarea vaporilor sărați.

În plus, Complexul de Recuperare Medicală Terra Clinique are și o piscină interioară, deschisă, deocamdată, doar pentru înot sportiv de performanță, sub indrumarea prof.antrenor Mihela Hodină.

Pentru mai multe detalii, accesați  www.terraclinique.ro

Contact 0771 182 415 sau 0336 911

Hai la meci! Rezerva bilet!

Despre noi

CSM GALATI este o institiție publică de interes local cu personalitate juridică, afiliată la federațiile sportive naționale de specialitate. În cadrul CSM Galati functioneaza 9 sectii sportive, 22 de ramuri sportive din care 11 discipline individuale si 11 discipline pe echipe. Avem 318 sportivi legitimati, 36 de antrenori specializati, 31 de participari la competitiile nationale si 16 sportivi promovati in loturile nationale.

Facebook

Noutati

    © copyright 2019 - CSM Galati - Toate drepturile rezervate!