Clubul Sportiv Municipal Galați urmărește să devină un nume de referință la nivel național și de aceea, construirea unei imagini puternice reprezintă o prioritate în activitatea noastră. Sportul de performanță, în România și oriunde în lume, are nevoie de o suținere financiară consistentă și constantă pentru pentru a produce campioni, performanțe, recorduri, bucurie, modele sociale, mândrie. Căutăm parteneri alături de care să parcurgem provocatorul drum până în vârf, să ne bucurăm împreună de drum, nu doar de capătul lui. Tratăm fiecare potențial parteneriat plecând de la nevoile partenerului și analizând posibilitățile noastre reale de a răspunde acestor nevoi. Pentru că atunci când știm că putem răspunde ajutorului primit, ajutând la rândul nostru, avem garanția unui parteneriat solid și de durată.
Sponsori CSM

💦 #GrandeNatura 💦 – catalizează performanța sportivă !

Sezonul sporturilor outdoor este la maximă intensitate și implicit nevoia de hidratare a sportivilor noștri este una direct proporțională cu efortul fizic susținut și cu temperaturile în continuă creștere. Pentru că suntem 70% apă și aceasta constituie un veritabil izvor de energie în activitatea sportivă.
#PassageFood se dovedește încă o dată un veritabil sprijin pentru mișcarea sportivă gălățeană și vine în întâmpinarea nevoilor clubului nostru cu o contribuție consistentă de apă plată îmbuteliată 💦 #GrandeNatura 💦 din izvoarele cristaline ale Cretei.

💦 #GrandeNatura 💦 – catalizează performanța sportivă !

În numele sportivilor Clubului Sportiv Municipal Galați, mulțumiri sincere #PassageFood

Vezi mai puţin

Hai la meci! Rezerva bilet!

Despre noi

CSM GALATI este o institiție publică de interes local cu personalitate juridică, afiliată la federațiile sportive naționale de specialitate. În cadrul CSM Galati functioneaza 9 sectii sportive, 22 de ramuri sportive din care 11 discipline individuale si 11 discipline pe echipe. Avem 318 sportivi legitimati, 36 de antrenori specializati, 31 de participari la competitiile nationale si 16 sportivi promovati in loturile nationale.

Facebook

Noutati

    © copyright 2019 - CSM Galati - Toate drepturile rezervate!