Clubul Sportiv Municipal Galați urmărește să devină un nume de referință la nivel național și de aceea, construirea unei imagini puternice reprezintă o prioritate în activitatea noastră. Sportul de performanță, în România și oriunde în lume, are nevoie de o suținere financiară consistentă și constantă pentru pentru a produce campioni, performanțe, recorduri, bucurie, modele sociale, mândrie. Căutăm parteneri alături de care să parcurgem provocatorul drum până în vârf, să ne bucurăm împreună de drum, nu doar de capătul lui. Tratăm fiecare potențial parteneriat plecând de la nevoile partenerului și analizând posibilitățile noastre reale de a răspunde acestor nevoi. Pentru că atunci când știm că putem răspunde ajutorului primit, ajutând la rândul nostru, avem garanția unui parteneriat solid și de durată.
Sponsori CSM

💦 #GrandeNatura 💦 – catalizează performanța sportivă !

Sezonul sporturilor outdoor este la maximă intensitate și implicit nevoia de hidratare a sportivilor noștri este una direct proporțională cu efortul fizic susținut și cu temperaturile în continuă creștere. Pentru că suntem 70% apă și aceasta constituie un veritabil izvor de energie în activitatea sportivă.
#PassageFood se dovedește încă o dată un veritabil sprijin pentru mișcarea sportivă gălățeană și vine în întâmpinarea nevoilor clubului nostru cu o contribuție consistentă de apă plată îmbuteliată 💦 #GrandeNatura 💦 din izvoarele cristaline ale Cretei.

💦 #GrandeNatura 💦 – catalizează performanța sportivă !

În numele sportivilor Clubului Sportiv Municipal Galați, mulțumiri sincere #PassageFood

Vezi mai puţin
logo apan automobile VW nou (1)

APAN Automobile, Dealer și Service Autorizat Volkswagen, vă pune la dispoziție o gamă variată de configurații auto în funcție de modelul preferat!

Mai mult decât atât, promovează inovația, excelența și satisfacția clientilor, valori care s-au reunit sub același centru de vânzări, service și piese de schimb originale Volkswagen.

Intrebări și detalii pot fi solicitate la adresa de mail: contact@apanautomobile.ro

Conectivitatea înseamnă: Volkswagen vă interconectează cu lumea digitală și cu șoseaua.”

WhatsApp Image 2022-10-20 at 4.17.14 PM

Cu o vechime de peste 20 ani pe piata, SC INTERMEDIA CONSTRUCT SRL va pune la dispozitie cu seriozitate si profesionalism o gama variata de materiale de constructii si finisaje pentru constructii civile si industriale, amenajari interioare, lucrari de hidroizolatii termosudabile/termoizolatii si invelitori acoperisuri. Executam lucrari de prelucrare si fasonare otel beton la cele mai bune preturi. Mai multe detalii despre noi pe www.intermedia-co.ro.

Hai la meci! Rezerva bilet!

Despre noi

CSM GALATI este o institiție publică de interes local cu personalitate juridică, afiliată la federațiile sportive naționale de specialitate. În cadrul CSM Galati functioneaza 9 sectii sportive, 22 de ramuri sportive din care 11 discipline individuale si 11 discipline pe echipe. Avem 318 sportivi legitimati, 36 de antrenori specializati, 31 de participari la competitiile nationale si 16 sportivi promovati in loturile nationale.

Facebook

Noutati

    © copyright 2019 - CSM Galati - Toate drepturile rezervate!